Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja właśnie po krótkiej przerwie wracam do zakupów. Jestem podobnego zdania tylko tak się ciągle zastanawiam skąd co chwile pojawiają się zlecenia S po ok. 2000 akcji regularnie bijące w kurs. Pomysłów mi juz zaczyna brakować. Efekt PBG, abstrahując od jego siły (moim zdaniem przesadzony), juz powinien być w cenie bo to żadna nowość, program motywacyjny skończony, fundusz żaden nie raportuje wyjścia lub obniżenia udziału w kapitale. Spółka przy tym niedowartościowana bardzo co widać gołym okiem. Fakt, że zarząd mało "komunikatywny", ale biznes prowadzi jednak póki co z efektami pozytywnymi, przynajmniej w sferze finansowej. Jakieś pomysły?