concept

Wiesz ile warte są toje słowa Niki? Nic, zero, nul.

Podczas poprzedniej próby wybicia pisałeś o 7złotych, ale gdy tylko opchnąłeś papier to po godzinie już zapewniałeś, że idziemy na 1,5 złotego albo nawet na złotówkę!

Niki twoje słowa nic nie znaczą, jesteś zwykłym leszczem, który tutaj cwaniakuje i próbuje zarabiać kosztem mniej doświadczonych kolegów. Zapewne wielu z nich pod wpływem twoich "mądrości" sprzedało papier ze stratą po 2,5 zł i niżej. Zapewniałeś ich, że na pewno spadnie a teraz nie usuniesz tych postów z forum Bankiera. Być może któryś z nich zechce wysłać ci poleconego... (nie ja, ja już doskonale poznałem takich forumowych manipulantów i za cwany lis jestem dla ciebie)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.