Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem jak powazne masz oczekiwania , ale wydaje mi sie ze wiekszosc forumowiczow wtraca cos interujacego np,Pankracy,Olo,Donbas,Arot,Zenek,Xtx,Wolodia,Robii jest jeszcze wielu innych ale wymienilem tych aktywniejszych (jest ich jednak wiecej ktorych ja czytam i wysoko oceniam)
problem nie jest w ropczycach , bo ten zaklad wyszedl na prosta juz rok temu jak pozbyl sie mostostalu , teraz to raczej z gorki i liczenie zyskow . bez ropczyc huty ani zaden zaklad gdzie wysoka temperatura jest nieodzowna dla procesu produkcyjnego nie moze sie obyc , zaklad ma tradycje fachowcow
problemem jest prawdziwa kondycja polskiej ekonomi , ludzi potencjalnych inwestorow , wolne srodki pieniezne w spoleczenstwie , wiadomosci sprzedawane w mediach sa mocno lukrowane , jest zle czego obrazem jest podwyzszenie wieku emerytalnego to kolejny krypto-podatek .
jak bardzo jest zle bedzie widac kiedy mina wszelkiej masci igrzyska ,
przy takich podstawach jak dzis ropczyce pare lat temu kosztowalyby powyzej 25-30pln
nie pytaj na forum , ale politykow
pozdrawiam Forum
Emilio