Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobrze żeś tu zajrzał bo przynajmniej bez zacietrzewiania i jadu można wymienić poglądy (niestety ale wielu na tym forum nie rozumie, że jeżeli ktoś ma inne zdanie to wcale nie oznacza, że jest głupi). Chciałem się odnieść tylko do ostatniego zdania i powiem ci, że długo tak uważałem ale wcale nie jestem pewien. Tak jak pisałaś zrobiłem w zeszłym roku na Optimusie i Runicomie. Z Optka wyszedłem zupełnie, na Runicomie sprzedałem połowę i wycofałem kapitał. Na BDG robię jednak inaczej i widzę, że też nie jest to zła metoda. Nie mniej jednak z jednym co napisałeś zgadzam się w 100%: czy wariant kupić i trzymać, czy kupować-sprzedawać i tak w kółko na papierze to duuuuuuuużo cierpliwości trzeba mieć przy obu tych wariantach. Oczywiście sporo wyczucia i trochę farta też.