viktoriab

Hej,m
Raczej nie zwalniają, ponieważ dostałam propozycję na DK w Warszawie. Tak naprawdę sama nie wysyłałam tam Cv-znaleźli mnie na jednym z portali pracy. Nie wiem czy Warto iść na rozmowę- rozważam. tak naprawdę chodzi mi o kasę, premie, dodatki itd...
w jakich godzinach praca... Mam już dość niezłe doświadczenie w bankowości i dość dobrą sprzedaż na swoim koncie, więc pracy się nie boję.
Jaką maksymalną podstawę mogę wyciągnąć? Za mniej niż 4000 brutto nie pójdę to pewne-dadzą tyle bądź więcej?
Co trzeba zrobić na premie sprzedażowe -ile szacunkowo sprzedać i w jakim okresie?
Czy są dodatkowe premie-jeśli tak to jakie i za co?
Jakie są dodatki-socjal?
Są nadgodziny- czy za nie płacą, bądź zwracają Ci je ?
DK siedzi na kasie, czy też jest na to osobne stanowisko?
Czy kasjer ma plany sprzedażowe?
Proszę o lojalną odpowiedź, osobom które będą mi mówiły że jest do d*** dziękuję, ponieważ zawsze znajdzie się ktoś kto powie, że jest źle, a wiem że praca w bankowości nie jest łatwa.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.