Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Znany, przestań pisać o jakimś wielkim majątku bo jak sam piszesz na ten temat jest zero informacji. Więc to ty nie pajacuj. Ja pisałem o cenie 2 zł i niżej i tak było. A po 50 groszy to proponowałem pakietówkę, tak jak ktoś proponował mi swojego czasu po 2 czy 2,50. Co do sprawozdawczości finansowej to aż się dziwię, że oni amortyzują goodwill ale prawdopodobnie nikt tego nie ogarnia. Gdyby tego nie było to wynik skonsolidowany za 2011 byłby ponad 2 mln zł.