Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć chłopie
To ja chłop z mazur czasami Zbycho jak mi sie coś w móżdżynie poppier... i leków nie wezmę bo już sam nie wiem kim jestem. Uwielbiam pisać tak do sierbie bo tylko ja najinteligentniejszy i najmądrzejszy mogę sam ze soba na poziomie porozmawiać no chyba że jestem Zbychem. Tak pierniczą coś ci lekarze, ze mam jakieś rozdwojenie jaźni czy coś. Te konowały od czubków na niczym się nie znają. Co to ja do sebie mówiłem a że nigdy nie kłamie:) Tak, tak pieszę to Wam leszcze i Tobie Zbycho znaczy sobie cholera znowu coś mi się pier...
P i s z e p r a w d ę zawsze prawdę i tylko prawdę, że już sobie pójdę z tego forum obiecałem Wam i Tobie Zbycho znaczy sobie i słowa dotrzymałem JA n i g d y nie k ł a m i e hehe. Nigdy nie przewidziałem podbicia nie wiem komu opychają makulaturę wiem tylko, że zawsze spadnie bo miałem sen, że to spółka czysto spekulacyjna . Oglądam TVN CNBC i powtarzam wszystko np. to o DSS co tram usłyszę, ale to oni uczą się ode mnie w końcu ja wiem wszystko. Przyznaję, że zamoczyłek kupe kasy na DSS zagrałem na max kupiłem 5 akcji wszystkie oszczędności mojej babki znaczy babki Zbycha.
Pozdrawiam Was leszcze i Ciebie Zbycho znaczy siebie odezwę się niebawem jak spadnie tu do 0,06 gr żeby się z Was ponabijać a jak skoczy to bedę na urlopie no wiecie Grecja, Egipt jak zawsze. Pa