~gośc

widziśz kolego mam 40 lat i kończyłem studia prawnicze w czasach kiedy studia znaczyły coś wiecej niż dzis , robię błedy nie otrograficzne tylko wynikające z używania małyl liter poczatków ślepoty i i braku sprawnego pisania na kompie ,o ogólnego tumiwisimu w pisaniu na kompie , a dlaczego a no dlatego że od pisania mam sekretarkę czego i tobie zyczę. Odpowiadam Tobie bo mimo że mnie krytykujesz to masz rację i widać że nie jesteś napastliwym gościem i umiesz wyrażac w sposób przyzwoity swoje zdanie a nie jak mój poprzedni adwersarz .

W kwestii samej spółki jak na razie bumu nie ma , firma ok w obietnicach i planach prezesa , pytanie co będzie naprawdę po pierwszych wynikach bo cena z ipo z 20 na 13 nie wydaje sie przypadkowa może być to drugie lpp albo drugi redan , dlaczego -
lpp robi dla wszytskich solar tylko dla babek , fakt że one wydaja kupe kasy na ciuchy ale też umieja liczyć jak poziom zycia spada a spadał bedzie bo lepie juz było to też wydatki obetną , 80 % produkcji ulowane jest w azji jak wierzycie że żlotówka bedzie silna to kupujcie solar jak, sie odbiła na redanie tez społce dla kobiet popatrzcie na wykres , nie naganiam bo to forum nie ma mocy sprawczej ani na spadki ani na wzrosty jak ktos mysli inaczej to go podziwiam .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.