Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mam to samo co wyzej tyle ze u mnie konto allegro sarah12345 chcialo zakupic iphona za zbyt wysoka cene. Ale sie zgodzilem. Podczas finalizacji tranzakcji dostalem info o przekazie i mail od banku Barclays Bank ze jest dla mnie przekaz pieniedzny na dana kwote ale pojawila sie tam ciekawa informacja ktora postanowilem sprawdzic a mianowicie informacja ze dostane pieniadze po wyslaniu do banku skanu przekazania paczki do kuriera.
tak wiec teraz Ludzie uwaga na ALLEGRO