Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie powiedziałem, że naganiasz:)
Dokładnie się zgadzam o dynamice zmian na tego typu spółkach.
Co do wiedzy i merytorycznych wypowiedzi to uważam, bez względu na moje osobiste poglądy, że mają one sens. Jednak tak jak ostatnio wspominałem, jednak to nie temat na ten topik, że czasami odpowiadasz w wulgarny sposób:)
Przejdę do sedna, skoro masz ochotę chwalić się sukcesem to by go uwiarygodnić w oczach publiki, łatwiej jest zrobić:
Kupno POST 19.04.2012 10:30 Kupiłem DSS po 1,46 10 sztuk
Sprzedaż POST 2 20.04.2012 11:15 Sprzedałem DSS po 2,11 10 sztuk
Pisząc czasami nie spójne lub mało wiarygodne posty ciężko jest ocenić je publice w pozytywny sposób.
A pisząc na forum nie ważne po co, wchodzisz w interakcje z innymi osobami, dlatego musisz się liczyć z nieprzychylnymi uwagami.
Opisując wszystko z wyprzedzeniem, byś takim osobom skrócił pole manewru:)
A tak poza tym to gratuluję:)