Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2012-04-17 o godz. 13:53 ~hukers napisał(a):
> zamowienia nie chca spadac, do konca czerwca nie widze
> zmian w zamowieniach
jest rozprezenie na produkcji,
> pogaduchy,
w q2 szykuje sie 10% mniej obrotu niez w Q1
ale
> nie spada gwaltownie wiec nie powinno byc gwałtownych
> wzostow/spadkow
oczywiscie mowie tylko o formie w ktorej
> pracuje wiec ona nie reprezentuje calej gospodarki ale z
> tego co widze to poki co ladnie ja odwzrorowuje (dyzych
> ruchow nie przeklamie)
tak mi sie wydaje ze wiekszych
> zmian na gieldach do konca czerwca nie bedzie
Logicznie masz rację,lecz ostatnio rynek z logiką się rozstał .Jako ciekawostka; kolega wyliczył techniką Greenblatta dołek na fsp500 25/26 04 i inny wariant pierwszy dołek 17.04 ,drugi 25/26 jako podwójne dno [ posiedzenie Eed -wymuszenie Q3 ? ]Nie oceniam tego bo sposób liczenia jest dla mnie za trudny.
U nas na intra 5 prawdopodobnie korygują pierwszą trójkę w c.Na razie nie reaguję,podciągnąłem tylko stopa.Ja spodziewam się zjazdu fsp500 nawet pod 1300 [ kol Tworaz ].Sądzę że jeszcze trochę urosną może w formacji.
Pozdrawiam