Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ooo,zgadzam się z Tobą całkowicie ,mogą połamać wszystko ,zresztą po to są formacje żeby je łamać lub nie .Jedno i drugie zjawisko jest sygnałem.Lop Ci nie powie na jakim poziomie jedno z dwóch zdarzeń może nastąpić .W większości wypadków rynek respektuje harmoniczną formację zakończoną silnym i ciasnym zgrupowaniem wyliczanym właśnie z formacji- to druga rola.Dzieje się tak to pewne a dlaczego nie mam pojęcia.Zawsze zyskujesz lekką przewagę .Ilość przewag to kesz. Lop rośnie spokojnie ,jedyne co mnie niepokoi silniej zaczął przyrastać po dobrych danych.To może nie być trwałe i nie musi być 130 tys pozycji żeby wykreować ruch.
do kol.Tworaz
Przyjrzałem się rybie .,mnie ostrzega a znając Twoją fachowość nie sposób bagatelizować i nie podziękować [ kolejny raz ]
Pozdrawiam