Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
marzyciel :D taki kurs mozliwy tylko jak by dali upadlosc.
jak by byl po 10gr i nie byloby upadlosci c/wk 0,10 by mial to mozna by wtedy wziasc jeszcze za kredyt gotowkowy bo za jakis i tak setki % by urosl , kredyt by sie splacilo i zostalo by jeszcze kilkakrotnosc kredytu co sie wczesniej wzielo :)
Ja zreszta tak zrobilem nie dawno - wziolem kredyt gotowkowy zarobilem przez kilka miesiecy prawie 1000% i zostalo mi jeszcze kilka razy tyle na czysto co suma kredytu wczesniej wzieta(a kredyt juz splacilem) przez 2miesiace odrobilem dzieki temu cala besse w ktorej stracilem sporo kasy przez te kilka lat, a na dzis dzien mam wielokrotnie wiecej niz mialem gdy zaczynalem moja przygode z gielda w 2007r(wtedy zle wszedlem bo na szczycie hossy, ale nie wiedza kosztuje) naszczesnie juz swoje wiem i sukcesywnie zarabiam od jakiegos czasu czego i wam zycze, a te Twoje 10gr to jak by bylo rzeczywiscie to znow biore kredycik i potem zwieksze znow kilkakrotnie caly majatek bo spolka i tak odbije bo 10gr to mega promocja, zreszta juz teraz przy 20gr jest b. tanio ! :D