Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
akcje sa tanie tylko idiota by je teraz w dolku sprzedawal, teraz trzeba kupowac a sprzedawac za 2lata po 2zl albo chociaz po 50 - 100% zarabiac i procentem skladanym tez sie tyle zarobi w 2lata jak nie wiecej nawet! ;)
Bartel pewnie zbiera teraz z innego konta akcje sprzedal czesc akcji w celu postraszenia pewnie, ja tam sie nie balem i tylko na tym skorzystalem zabierajac mu tego akcje po 19 i 20gr hehe jak dla mnie to moze i Stachura sypac akcjami jak chce, ja tam ebde kupowal(im nizej tym lepiej, jedynie przed zakupami mnie powstrzyma info o upadlosc spolki ale tu to nie grozi bo spolka ma duzy majatek i brak dlugow..)
To co na ile lecimy na poczatek 40gr wystarczy? :) ciekawe czy jakies infa puszcza w rynek dzisiaj(ktos cos wie?) czy poprostu rosnie od tak sobie bo jest zreszta tani i odreaguje wczesniejsze spadki..