Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
moim zdaniem sprzedaz, ja pewnie tez ale nie wszystko
spogladam na forum od czasu do czasu, ale moge tylko powtorzyc to co ostatnio pisalem, troche czasu musi uplynac zanim ten marazm sie przelamie, chyba, ze ktos dla checy to rozbuja
ja mam czas ale z tym GDM-em to przeciegajaca sie decyzja to jedno, a 2gie to moze rzeczywiscie sie przeliczyli, bo troche by to kosztowalo, poniewaz poblokowali sie juz z inwestycjami, wiec pewnie bylaby emisja na to i kolejne rozwodnienie, z drugiej strony przynajmniej cos by sie dzialo
strasznie mi zalezy na kontakcie z kims kto wybiera sie Walne? benny? galilleo? pojedziecie?
mi sie raczej nie uda
troche brakuje mi informacji w co wpakowal pieniadze Seed, bo rynek niepubliczny to fajniejszy cel w tym momencie, NEW Connect lezy i ciezko dyszy, choc jakies tam strzaly mozna zrobic np. Langloo 100% w 3 dni
poczekam jeszcze pare miesiecy przenalizuje, i zaczne wreszcie dokupowac powazniejsze ilosci- bessa nigdy nie trwa wiecznie:)