~ooo

hukers przy calej twojej wiedzy a masz ja spora jak rowniez inni na tym forum janosik wiarus i inni akcje to jak dluga tylko bez ryzyka i nerwow ja akcje mam zawsze ale to zakup na 10 15 lat inaczej sie nie da szybko na gieldzie nie zarobisz tylko stracisz a co pisze to tylko cos co widze ale nie pisze ze jestem madry czy glupi i nie chodzi o racje bo ona nie ma znaczenia jak mialem 20 30 lat mogla miec znaczenie kontrakty nalezy grac rzadko a pewnie i nie caly czas w rynku bo cie wyczyszcza ale sa momenty dosc czytelne jak przychodzisz na gielde to zawsze trzeba brac pierwsza ewentualnosc ze mnie szczyszcza czyli musza to byc pieniadze luzne nie napiete bo bedziesz gral w stresie a to konczy sie zle powodzenia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.