Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Osobiście uwazam , że teraz wzrosnie parę groszy . Uwazam jeszcze ze aktualny kurs jest dobrym poziomem na zakonserwowanie akcji na okres 1 roku . Jest tylko jeden warunek , ze miesiąc maj będzie dołkiem na giełdzie ( cykl 55 miesiecy ) . Ja nie zwracam uwagi jak mi spadnie parę groszy od zakupu . Na samym poczatku też kupiłem pierwszą stówę po 25gr a kurs opadł o wiele niżej tj 13-15 gr . Na samym dole dokupiłem jeszcze 5 stówek i tak wszystko sprzedałem po 41-42 gr . Jak sie wszystko uspokoi to mam nadzieję na powtórkę z rozrywki .