Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeśli chcesz podyskutowac o AT to jestem otwarty . Odnośnie STI to 3 razy zarobiłem na nim , jeszcze przy małym FF . Za każdym razem to ja wyciągałem kurs do góry , teraz gdy w opozycji do mnie jest głowny to zrezygnowałem i już tego papiera nie kupię taką mam zasadę że gdy pozbędę się go w całośći to już dla mnie nie istnieje . Na Nova In możecie sobie psiczyć wisi mi to , bo to i tak jest pusta gadka osób nie majacych zielonego pojęcia o grze . Wy sobie myślicie że ja będę kupował na szczycie i Wam lukrował . Zawsze piszę to co widzę w sposób obiektywny i mówię kiedy nie mam i kiedy dokonuje zakupu . Przy kursie 20 gr na 100 % parę groszy zarobię , bo na dłuszsze czymanie przyjdzie czas .