Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja się nie martwie skonwertowałem akcje na obligacje i mam spokój 2 latka a po drugie lepeij miec te akcje niz jakies Jago które upada likwidacyjnie Ta spóka zyski ma jakies tam a jest wiele spółek produkcyjnych które mogą sie raptem sie wyłozyc i upaśc a tu na czym mogą wtopić Podjerzewam ze Bartel szykuje kase na noweaa kacje które bedę dostepne nielicznym i obligatariuszum bo mi proponowali że moge bardzo korzystnie kupić Adrenaline jak wymienie akcje na obligacje i tak zrobiłem ma byc bardzo niska cena emisyjna jak zawsze przy nowych projektach.mój scenariusz na wtorek jest taki ze będzie zwała ale kontrolowana by wykorzystac ten komunikat i tyle