Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
czyli to co zniknęło po "skupie" z nawiązką wyrzucił w rynek
nasz pan Prezes pogardził obligacjami bo oświadczył że w skupie nie będzie brał udziału a rynek skarmił akcjami po 0,23 zł
ja to info widziałem i przyjąłem spokojnie choć mogłem jeszcze na dogrywce wyrzucić ale zastanawiam się jak czują się teraz ludzie którzy objęli obligacje, zaufali spółce a to wygląda jak ewakuację głównego akcjonariusza
choć zdaję sobie sprawę, że 19.03. 1,32 mln akcji nie poszło tylko w rynek, bo przy całościowym wolumenie 2 mln nie ma takiej możliwości, gdzieś to posłał, na jakieś słupy, może jeszcze jakieś info spłynie dzisiaj ale smród jest, nie da się ukryć
ralfy, ryśki i inni będą mieli teraz używanie