Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam parę sztuk tych akcji. Zwróćcie uwagę na fakty. Bez względu na to, czy ta spółka da zarobić na swej działalności a potem na kursie na dzień dzisiejszy komuś większemu wyraźnie zależy aby kursy spadały. W momencie gdy pojawiła się realna szansa na wzrosty (analiza techniczna) ktoś wyraźnie pasł akcjami dławiąc kurs. Teraz ustawia regularnie duże podaże (jeszcze koniecznie z końcówką 666 - mówi wam to coś?) aby wybić z głowy potencjalnym kupującym jakiegolwiek wzrosty. Generalnie tak się nie sprzedaje. Tak się dołuje akcje i w najbliższym czasie wg mnie przetestowany zostanie histioryczny dołek. Przykre ale na to wygląda. Ja wysiadam