Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
VD ma potencjał ale uważam że rada nadzorcza tej spółki wypłaca sobie zbyt wysokie pensje jak na osiągane wyniki finansowe które są jak na razie żadne . Ale potencjał jest i być może z tego powodu rada jest tak sowicie wynagradzana . Co do impela to nie spotkałem takiej spółki która tak dobrze traktuje akcjonariuszy choć swoich pracowników traktuje znacznie gorzej . Ja akcje impela trzymam przyszła wartość dodana spowoduje że te obecne poziomy cenowe będą tylko wspomnieniem jeśli spółce uda się przejść suchą stopą przez te wszystkie podwyżki serwowane przez rząd -mam na myśli wzrost składki rentowej ,podwyżka cen gazu, płacy minimalnej choć uważam że ta ostatnia urąga po prostu człowieczeństwu że jest tak niska .