Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jestem, jestem
ostatnie info jakie miałem od prezesa było z poniedziałku, pisał że już o żadne dodatkowe dokumenty bank nie woła, a jedynie doktoryzuje się jak się zabezpieczyć przed sytuacją w której kredyt na 10 lat zabezpieczony złożem może pozostać bez zabezpieczenia już w 6-7 roku, bo przy szybkiej eksploatacji w takim czasie można wszystko wykopać
jajogłowi myślą jakie klauzule wpisać i jak powiązać tempo wydobycia z tempem spłaty kredytu, aby było proporcjonalne
powiem szczerze, nie pomyślałem wcześniej o takiej ewentualności, a jest ona realna i logiczna