Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
OOO; ja wystąpiłem w Twojej obronie ,zarzut był do Twojego adwersarza.
Na fsp500 wydaje mi się niezmiennie że korekta trwa i zahaczy obszar fali czwartej stopnia niżej.Ostatni ruch może być trójkątem kończącym korektę. I rozumując poprawnie powinna wystąpić ostatnia piątka w górę.Na h1 jest szansa wypełnienia się formacji pro wzrostowej
motyl .X - 1380 A - 1419 B - 1392 C - 1403 D - 1,13 - 1,272 fali XA..Złamanie formacji jest solidnym sygnałem pro spadkowym.
X ew .formacji jest w punkcie D poprzedniej pro wzrostowej formacji [ intra 5 ] - zadziałała znakomicie .Pisał o tym z wyprzedzeniem kol .Czytelnik na wątku o futach.
Dobranoc.