Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak jak pisałem, wróciliśmy do handlu jakim obdarzeni jesteśmy już dość długo. Nie bez kozery przy tym poziomie. Jest kilka aspektów które możemy brać pod uwagę.
1. zwiększenie średniej obrotu przed skupem akcji
2. Gamrat odbiera dalej akcje od funduszu (tak zakładam że fundusz pozbywa się części swojego pakietu)
3. Ktoś inny przepakowuje walor (według mnie mniej prawdopodobne)
Jutro walne i wiele atrakcji, niby wszytko jest niemalże przyklepane ale.... te akcje uprzywilejowane mnie zastanawiają:)
Jeśłi Gamrat chce tak silnie konsolidaować wynik plastka to chyba nie po to żeby dopisywać stratę do swojego zysku??? Nie chcę naganiać ale taka właśnie myśl ostatnio chodzi mi po głowie:)