Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wiarus mam prosbe nie cytuj mnie ja nie rywalizuje tu z nikim o racje moje zdanie wyrazilem nie mowie ze zdania nie zmienie narazie trzymam sie tego co napisalem lopy musza byc do spadku 92 tys to szalu nie zrobia w dol badz cierpliwy przed duzzym spadkiem bedziemy najmocniejsi choc na tygodniowkach na spolkach wyglada to kiepsko ja zalozylem ze powinni dograc do 2370 2400 i tam nabrac pozycji zobaczymy wiarus daj czas chlopca niech sie wykaza jak beda grac w dol trudno w tablice i pozycje beda ale tak to moze kazdy wiarus zerknij na euro do dolara widzisz dzis jakas panike ja nie moze jestem slepy wyprowadz mnie z bledu graja jakby chcieli podegrac do gory ostatni ruch choc zgadzam sie z toba ze konczy sie czas na podegranie mam tez zalozenie ze bedaw dol otwierac i rozwala trojkat na lopach i wolumenie ale na to maja zawsze czas powodzenia