Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
eb jeżeli stajesz w obronie tego nieudacznika giełdowego to podaj choć jeden przykład jego trafnej analizy jedyne co mu dobrze wychodzi to podawanie numeru z Tworek-222.
Ja mogę podać kilkanaście swoich analiz tylko z tego roku ,które sprawdziły się w 100% .
Tu masz przykład mojej ostatniej analizy odnośnie Ovosrar.
Autor | ~awe123 [79.186.46.*] 2012-03-28 12:28 Zobacz wątki dotyczące Ovostar Union
Zobacz profil Ovostar Union
Trochę mi przykro że nie zamieściłem mojego wpisu z dnia 25 marca na tym forum ale po prostu nie chciałem nikogo straszyć ani wpływać na decyzje.
Autor | ~awe123 [83.21.245.*] 2012-03-25 22:11 Zobacz wątki dotyczące Dolnośląskie Surowce Skalne
Zobacz profil Dolnośląskie Surowce Skalne
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że idzie korekta.
Wig20 jest w swoim trójkącie na Wigu odbędzie się starcie dwóch gigantów tj tworzącego się złotego krzyża z podwójnym szczytem,dokonany złoty krzyż mamy na sWig80 ale tam też tak jak zresztą i na innych pozostałych indeksach kształtuje się podwójny szczyt.
Na indeksach zachodnich a także amerykańskich można dopatrzeć się klinów zwyżkujących oraz tego że kursy przebywają w silnych strefach oporu a także występują negatywne dywergencje.Tyle jednoznacznych sygnałów nie może się mylić.
I taka mała ciekawostka jestem na spółce Ovostar od 75 zł raz mnie stop wyrzucił po 88 zł ale odkupiłem te akcje po 97zł i jestem tam do dzisiaj.Spółka pnie się do góry nie patrząc na żadne opory i jeżeli będzie dalej rosnąc będzie to oznaczać że nie dotyczą jej żadne reguły.Zrobiłem dzisiaj dokładną analizę tej spółki i wyszło mi że musi być korekta albo ja muszę od nowa uczyć się AT. Posiadaczom zalecam ustawienie dość bliskich stopów.
--------------------------------------------------------------------------
Autor | ~awe123 [79.186.46.*] 2012-03-28 12:06 Zobacz wątki dotyczące Dolnośląskie Surowce Skalne
Zobacz profil Dolnośląskie Surowce Skalne
I jak wam się podoba moja analiza Ovostar zrobiona dnia 25 marca kiedy kurs wynosił 130zł.
------------------------------------------------------------
I taka mała ciekawostka jestem na spółce Ovostar od 75 zł raz mnie stop wyrzucił po 88 zł ale odkupiłem te akcje po 97zł i jestem tam do dzisiaj.Spółka pnie się do góry nie patrząc na żadne opory i jeżeli będzie dalej rosnąc będzie to oznaczać że nie dotyczą jej żadne reguły.Zrobiłem dzisiaj dokładną analizę tej spółki i wyszło mi że musi być korekta albo ja muszę od nowa uczyć się AT. Posiadaczom zalecam ustawienie dość bliskich stopów.
---------------------------------------------------------------------------
Jak widać w tym wpisie nie bałem się postawić na szali mojej reputacji AT.
Pokażę wam teraz jeden z elementów AT który w połączeniu z innymi technikami pozwolił mi zachować cały zysk z tej spółki.
Na rysunku widać jak wszystkie zniesienia zewnętrzne i wewnętrzne idealnie się z sobą pokrywają jest to wprost książkowy przykład o skuteczności technik fibo.Dalszy wzrost zepsuł by tą strukturę co ze względów estetycznych było by niedopuszczalne.
Zwracam też uwagę na podawane przeze mnie poziomy zakupu i sprzedaży są albo pod albo nad kanałami konsolidacyjnymi .
www.bankfotek.pl/view/1217673