Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Stripebass sluchaj czlowieku jestem w podobnej sytuacji co ty (bardzooo niska srednia) wiec mam prawo sprzedac kiedy mi sie podoba.Jedna Nigerie juz tu przerabialem w tamtym roku i jestem prawie pewien ze bedzie podobnie.Co podawac na tacy????Mylisz troche pojecia!Napisalem czekam z czystego sentymentu do konca tygodnia.Jesli chodzi o Nigerie i AIM to w gre wchodza kolosalne pieniadze i takich transakcji i umow z bankami nie podpisuje sie do ostatniego dnia deadline.Mieli na to czas (tzn. na negocjacje) od grudnia a mysle ze nawet od pazdziernika.Jesli by bylo wszystko zalatwione pozytywnie to komunikaty juz by sie dawno sypaly- "Czas to pieniadz".Zycze wam wszystkim i sobie pozytywnego zakonczenia tego teatru ale......................
A szacowanie Nigerii to oni (Neconde) robili przed zakupem