~awe123

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że idzie korekta.
Wig20 jest w swoim trójkącie na Wigu odbędzie się starcie dwóch gigantów tj tworzącego się złotego krzyża z podwójnym szczytem,dokonany złoty krzyż mamy na sWig80 ale tam też tak jak zresztą i na innych pozostałych indeksach kształtuje się podwójny szczyt.
Na indeksach zachodnich a także amerykańskich można dopatrzeć się klinów zwyżkujących oraz tego że kursy przebywają w silnych strefach oporu a także występują negatywne dywergencje.Tyle jednoznacznych sygnałów nie może się mylić.
I taka mała ciekawostka jestem na spółce Ovostar od 75 zł raz mnie stop wyrzucił po 88 zł ale odkupiłem te akcje po 97zł i jestem tam do dzisiaj.Spółka pnie się do góry nie patrząc na żadne opory i jeżeli będzie dalej rosnąc będzie to oznaczać że nie dotyczą jej żadne reguły.Zrobiłem dzisiaj dokładną analizę tej spółki i wyszło mi że musi być korekta albo ja muszę od nowa uczyć się AT. Posiadaczom zalecam ustawienie dość bliskich stopów.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.