~kleszcz

Czy ty masz długoterminowe spojrzenie na to? Co sie stanie, gdy "C" sie skonczy. Bo wybicie z 1075 to ewidentnie ABC, a nie imp, dlatego że 1075->1293 to ABC. Tymczasem fala AzY powinna być piątką (Y=drugi zygzak w WXY od marca 2009). To całe 1075->1414 ma bardziej cechy fali B z korekty płaskiej niż A z zygzaka i ciezko mi to tak po prostu zignorować bo "w USA sa wybory". Chce to zignorowac, ale to jest naginanie.

Co do tego co napisales wyzej, to ja juz gotowy jestem uznac ze AzY sie skonczylo i czas na glebokie B do ok. 1285, co jest dlugoterminowo optymistyczna opcja. Czy to jest tylko 4zC, moze byc, w koncu "surprising disappointment". W takim wypadku mysle ze sp500 zatrzyma sie na linii po dolkach od 1075 (powiedzmy 1365)...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.