Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja śmieciucha zbieram i wyskoczę z pompką, muszę mieć z 1,5 mln akcji. Ale jak się zbierze baton to jak widać odbieram :) Postawią to skubę znowu za 20-30 tys. Ten większy zrezygnowany musi polec
A propos
W gosp. nie wierzę, ale ten rok mam za dużo zysku, klasycznie zatem może mi się noga powinąć, dla Was dobry poziom zbierania to okolice 19-17 gr. Tam można co nieco cyknąć. Od razu mówię że większe ilości wchłaniam osobiście.
Pozdr. Jacek