Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na PBG grałem dwa dni na odbiciu , zarobiłem i sprzedałem.Ostatnio jak pisałem czułem bliskie spadki i otworzyłem trochę krótkich pozycji .Czesciowo zawalilem bo wczoraj wziąłem zysk, a dziś była ładna poprawka.Astarta rano spadła na 60,10. i zamknęła Luke na swiecach tygodniowych.( wcześniej pisałem)Mały pakiet kupiłem, ale żałuje ze nie przypilnowalem i mogłem skupić wiecej.Teraz polecam Astarte bo jak rynek ochlonie , to może zdrowo walić w gore.Obecnie przygladam się Midasowi i mam ochotę jak bedzie strach rano , wejść w Petroinwesta. Tu powinno być zagranie pod rysujace się podwójne dno.Wracając do PBG to tez jest bliskie przesilenia i odbicie powinno być mocne.Ale temat trzeba pilnować z palcem na klawiszu, bo tu wszyscy czekają na info, a wykupienie jest wielkie.Wymienione tematy mogą dać szybko sporo zarobić, ale jak indeks ochlonie.Pozdrawiam.