Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie czuje sie urazony Droga Kolezanko.
Miej jednak na uwadze,ze nie kazdy czlowiek mysli w sposob uporzadkowany,tudziez logiczny.Powiem wiecej,sa ludzie,ktorzy nie zwracaja uwagi na zasady poprawnej polszczyzny.Ujmujac to ianczej-jedne osoby dobrze czuja sie zachowuajc porzadek wypowiedzi.Inne nie zwracja na to zadnje uwagi i rownie dobrze czuja sie obcujac z chaosem....warto moze czasem zachowac te minimum tolerancji i uzmyslowic sobie,ze nie jestesmy tacy sami.Po prostu.Nie wiem czy czytaja te forum dzieci.Wydaje mi sie to malo prawopodbne.Tak czy ianczej dajmy sobie wiecej swobody do wyrazanaia wlasnych mysli.Ja nigdy nie bede pisal porawnie, chociazby z tego wzgledu,ze mam klawaiture bez polskich znakow interpunkcyjnych,wiec osoby,ktore beda czytaly te luzne refleksje z gory narazaja sie na pewne niedogodnosci...
Oczywisie rozumiem Twoje zdanie i gleboko je szanuje.Postaraj sie tazke zrozumiec osoby myslace czy wyrazajace sie mniej poprawnie niz Ty sama.Po drugie zauwaz,ze nie kazdy czlowiek jest istota solennie wyksztalcona....wiec naturalna koleja rzeczy moze byc fakt niepoprawnego formuowania mysli.I czy w tym wypadku bedziesz takze upominac taka osobe?Przemysl to sobie.Pozdrawiam.