~sicC

Lancet, ja doskonale pamiętam Ciebie z SW. Nigdy nikogo tutaj nie obrażałem. Założyłem temat wczoraj, przy 1,91 zł, że uważajcie, bo się skorekci... i nagle padł frontalny atak, że sprzedałem i naganiam. Ja to mam gdzieś, czy ktoś kupi, czy sprzeda. Nie łudzę się, że pisanie na tym forum ruszy kurs. No dobrze, udało się trafić. Dostałem po dupie, że jestem naganiacz i jak to, że kiedyś byłem fajny a teraz ze mnie taki typ. Niestety KOV uzależnia, bez akcji czułem się źle, doczytałem raport. Policzyłem i stwierdziłem, że muszę kupić. Gdybym poczekał tak jak sam napisałem do 1,64 to byłbym na wygranej a tak kupowałem na 1,75 wczoraj, 1,70, 1,69 i 1,67- średnia 1,71. Jestem bardzo zadowolony. Wymieniłem z Garym parę zdań. Podzieliliśmy się doświadczeniami. I właśnie tutaj Lancet zgodzę się Tobą. SW jest do dupy bo nie można kulturalnie komentować i doradzać się kolegów inwestorów. Na Bankierze z kolei jest totalny burdel i nie można przebić się przez chamstwo studenckiej gówniarzerii. Może gdzieś kiedyś powstanie jakieś wypośrodkowane forum.

Reasumując, jak Rabbit, którego cenię za wytrwałość nagania na wzrosty to jest ok, jak ja wczoraj napisałem, że spadnie to nie ok. Każdy ma prawo z poszanowaniem rozmówcy wygłosić swoje zdanie...

Poza tym sama forma, tytuł tematu wujek sicC radzi... miała być dowcipną prowokacją :-)

Jedyny atut moich wypowiedzi jest taki, że jak ktoś je śledzi to powinien zauważyć, że nie pisałem swoich prognoz- rad po fakcie ale przed....oczywiście strasznie dużo farta miałem, sam się dziwię, bo kto by przypuszczał, że jeszcze dzisiaj będziemy mięli poziom 1,62 i 1,80...

BTW. Wujek sicC radzi.... w mojej kuli kryształowej widzę zamknięcie na 1,78 zł :-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.