Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Również weszłem w PGB ale narazie symbolicznie tak żeby poczuć te akcje lepiej, wiem że Pionier pozbywa się akcji ale te poziomy są już totalnie promocyjne, może jeszcze spadnie i da po kilku dniach techniczny sygnał zakupu wtedy wejdę większym kapitałem.
I tak nie wiemy co będzie dalej bo kurs nigdy nie był tak nisko. Trup w szafie czasem ożywa. Zobacz jakimi pakietami były odbierane akcje przy spadkach do 40zł. Ale kupuje nie byle kto aby wywalać przy najbliższej okazji.
Możliwe jest że z tych 5 problemów o których piszesz nie zostanie ani jeden - no może oprócz emisji. I tak możemy się tylko domyślać. Oprócz PBG jeszcze DSS mnie kręci ale ten papier jeszcze długo nie będzie do kupienia najprędziej po oddaniu autostrady i kolejnym raporcie i jakiś perspektywach w postaci kogoś przywracającego spółkę na właściwy tor, narazie jest tragedia, ale dla nas to dobrze (chociaż specjalnie nie życzę nikomu źle)