Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Thnx Piter; wybicia i spadki też mają swoje ważnie przez wolumen - zwykła obserwacja powiada, że wyczerpało sie wywalanie w tych okolicach cenowych, bo nikt tu nie zarabia; ale to też względne, bo jeśli na szerokim będzie wojenka - to wyjście blisko zera też się opłaca - stąd też potrzebny popyt ze strony głównego gracza, bo oprócz nich nikt tutaj kilka baniek nie wsadzi...a kilku z nas nie ma jak wyjść, aby nie spowodować paniki (ja akurat będę uprzedzał, tylko kret mnie denerwuje i Wy chyba te zaczynacie go wyczuwać); głupio to brzmi, jak spekula kilku-dniowa, ale po kilku latach chciałbym też coś wycisnąć...szkoda mi tylko tych nędznych poziomów - takie 2.40 - to było by coś; piszecie technicy, bo często macie racje...