Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jeśli jest szansa na wyrobienie premii to ok. pracuje w banku gdze za 100 procent planu dostaje sie 200 lub 300 zloty netto premii i slabą podstawe. ciśnienie?? a gdzie w sprzedaży go nie macie?? w kazdym banku trafi sie psychol zamiast dyrektora i co zrobicie?? popłakać i do mamusi a najlepiej już nigdy nie pracować. Chcecie wiedziec co to jest ciśnienie?? idźcie na sprzedaż telefoniczną i wytrzymajcie chociaz pół roku. Każdy kto tam był wie ze jest to przerąbana praca. Ja słyszałem od znajomych duzo rzeczy dobrych o tym banku, sa plany do wyrobienia ale pytam gdzie w sprzedaży ich nie macie?? Narzekacie na zwalnianie i na ciśnienie na wynik?? a myślicie że będziecie siedzieć i pierdzić w stołek?? niestety nie te realia. Ludzie obudźcie się. To nie przedszkole czy praca na wakacje, bankowość jest specyficznym miejscem pracy, ale wystarczy trochę checi i zapału, żeby robić sukcesy. Znam osoby pracujące w banku na stanowisku sprzedażowym które przez pół roku nic nie sprzedały i tylko narzekaja, a na pytanie czemu nic nie maja, co klienci nic nie chca od ciebie to odpowiadają, że nie o to chodzi, tylko ze im się nie chce spisywać wniosków bo dużo roboty z tym jest później. Myślałem że ich wyśmieję. Pozdrawiam