Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dużo, na temat, dość ciekawie, a że czuję się wywołany do tablicy już ripostuję:
Najpierw niech zaprezentują swoje wizje na stronie, która od roku nie może powstać. Myślisz że w tym jeszcze roku ujrzymy stronę www, która jest w pewnym sensie wizytówką spółki?.
----------------
http://lgl.pl/
----------------
Co do reszty pisałem pół roku temu. Kolej tam trzeba zrobić, a nie za wizje lotnicze się łapać. Demografia marna, co chwila art. w kurierze lubelskim typu:
--------------------------------------------
Miasto bez przyszłości
LUBLIN NIE BĘDZIE MIASTEM, KTÓRE DOGONI ZACHODNIE METROPOLIE. ZA 30 LAT KOZI GRÓD STANIE SIĘ MIASTEM STARCÓW
--------------------------------------------
Jest źle, a będzie gorzej. Post Twój poza tym optymistyczny zaś moja konkluzja:
- jesteśmy na obu skrajnych osiach, ja za upadłością, Ty za eksponencjalnym wzrostem. Do 3 zł o ile kiedykolwiek spółka dojdzie nie będę miał ani jednej akcji. Ponieważ mam tu spory udział z FF ktoś te akcje i tak przejmie i niech przynoszą szczęście
Pozdr. Jacek