Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uwielbiam takie merytoryczne rozważania :) Skoro nie ja, nie ty, nie zez i nie drugi to kto??? Drobnica jakaś. Ja też nie muszę wyrzucać (choć na pewno nie będę trzymał 10 lat). Na giełdzie inwestuję część kapitału, ale i tak większość kasy idzie na rozwój mojej firmy i moich pracowników. Zapewniam, że zyski dużo wyższe niż z giełdy.
"I właśnie tutaj się różnimy. Ja oddawać nie muszę. Dla mnie mogą leżeć i 10 lat. Jeszcze sobie dokupię. Dlatego oddaj te akcje i przestań błaznować :). " - nie wiem o co Ci chodzi w tym zdaniu? Różnimy się na pewno pod wieloma względami, ale zrozumiałem z twojej wypowiedzi, że ja niby muszę wyrzucać a ty nie. O to Ci chodziło? Jeśli tak to napisz w jakim celu, bo chyba nie żeby sprzedawać z niewielkim zyskiem i ratować kasę (dla przypomnienia moja firma ma zysk za 2011 sporo wyższy niż IQM). Mam czas, pieniądze, cierpliwość, b.dobre pomysły na dalszy rozwój swojej firmy.
A na arkuszu na S - zaledwie około 50k i mamy 2 zł, na K - ok 20k, ale po cenach już absurdalno-abstrakcyjnych i chyba w tej cenie nikt już nie wyrzuci. Pewnie w poniedziałek obrót max 1000 zł będzie, no chyba że ktoś wyczyści z prawej. Na razie wyczekiwanie.