Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A jeszcze odnosnie prechtnera - co sie go tak wszyscy czepiaja? Facet ma niedzwiedzi bias, to widac, i jest dosc zacietrzewiony. Wg mnie, gdyby sie sztywno trzymal regul, to by nie doszedl do wniosku ze juz teraz armageddon. To latwo powiedziec po fakcie - wiem. Ale po przebiciu pewnych poziomow ta jego teoria stawala sie coraz mniej prawdopodobna, chodzi o adaptacje. Mimo wszystko, slyszalem ze prechner poprawnie zlapal dno w pazdzierniku, nie wiem, bo nie sledze. Ale na stronie ktora przegladam dno bylo zlapane idealnie + wniosek ze jazda w gore bedzie bardzo silna (nie, nie az tak).
hukers - co fundamentalnie mowiac, sie stanie? LTRO2 bylo, rekordowe wziecie, gora pieniedzy, itp, dalej w gore, czy w dol, w znaczeniu co jest bardziej mozliwe i do jakich poziomow.