Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem dlaczego invest k nie bronil dalej wsparcia na 79 bo dopiero w czwartek zrealizowal oczekiwany zysk z zakupionych w grudniu akcje hp polska po 70 gr a ja z nim .Ja za nim chodze i nie martwie sie o strate jak zalożyl sobie sprzedaz tutaj na 1,8 to ja zrealizuje szybciej niz myslicie . Dla tych co sprzedaja bo mysla że odkupia taniej moze byc przykra niespodzianka
jak zbierze akcje z rynku to juz ich nie zobaczycie przed 1,8.
Re: Jaki kurs na koniec Q1.2012?
Autor | ~invest k [80.48.223.*] 2011-12-30 20:45 Zobacz wątki dotyczące Hydrobudowa Polska
Zobacz profil Hydrobudowa Polska
1,40 po raporcie za IV kw , pójdą wszystkie wkażniki w góre a z nią kurs .Szcześliwego Nowego Roku