Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mój przyjacielu KRACY
Powiem ci szczerze, że nic nowego to ty mi nie powiedziałeś. Polak jak sam widzisz to taki człeczyna, co jak się sąsiadowi dzieje źle to on tańczy z radości. Ale mój przyjacielu Kracy popatrz na siebie w lustrze, czy z tego powodu powinieneś naprawdę się cieszyć.
Znasz takie przysłowie, śmieje się ten co śmieje się ostatni ?
W odróżnieniu od Ciebie ja dokupilem jeszcze wczoraja akcje GTC.
Co zaś tyczy się Antychodzika to powiem tak , takie czasy kolego, takie czasy. Na pełne zaangażowanie trzeba chwilkę poczekać, ale GTC nastraja mnie w odróżnieniu od Kracego coraz większym optymizmem.
Miłego dnia
CK