~kleszcz

Powiem ze liczac to jako 5 tez uderzyly mnie proporcje 1:1.62:1, ale patrzalem tylko na ten maly wycinek w oderwaniu od calosci. Sugerujesz, ze wzrosty (u nas) beda kontynuowane? Fakt ze powinnismy byc znacznie wyzej, gdyby zachowac zgodnosc ze swiatem to ponad 2500, ale tutaj sie troche wydarzylo, tzn. uwalenie kghm-u. Musialbys powiedziec jak widzisz calosc od dna (2034), ja mam kilka opcji:
1. ABC, gdzie B jest trojkatem i C zaczelo sie na 2135 - w tym sensie 2416 = zasieg trojkata, C jest skonczone i lecimy w dol (glowny problem - C nizej niz A)
2. WXY, gdzie X jest trojkatem, na 2135 zaczelo sie A(Y)
I to mozna rozmnozyc, jesli spad z 2467 to nie trojkat, tylko ABC zakonczone na 2117. Wtedy ta fale co idzie do gory mozna liczyc np jako nieskonczone 5(C), lub skonczone ABC(Y). WIG nie jest w prozni, widze potencjalnie bardzo silny opor na sp500, tam graja maszyny bo linie idealnie nakladaja sie na siebie. Ciezka sprawa, a moze wcale nie, tylko ja czegos nie widze. Pozdro.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.