~Komornik

dla mnie forum to miejsce do dyskusji , czy Tusky czy ja szkalujemy tą spółkę poddając pod dyskusję pewne sprawy czy dyskutując z wami na jej temat na forum ?
każdy ma jakieś swoje własne doświadczenia , dla jednego "student ekonomii" będzie miał większe szanse na trafną prognozę , a dla drugiego ktoś kto mam styczność z ta branżą będzie miał zupełnie inne prognozy . i trzeba to uszanować , Czy opal obiecujący wzrosty czymś się różni ode mnie czy tuska ? On przewiduje wzrosty a ja przewiduje spadki co w tym złego ? to tylko nasze spekulacje ,a nie szkalowanie spółki dlatego skończ z tymi pomówieniami !!
ty masz bezgraniczne zaufanie bo masz inne spojrzenie niż ja ale ja nie mam do ciebie o to pretensji i nie obrażam cie też dlatego ze masz inne zdanie od mojego
a to czy ty masz z opalem 50% a ja 1 akcje nie ma znaczenia , dziś macie 50% a jutro możecie mieć 25%

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.