Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ostrożny gracz to nie osoba która non stop wypisuje ze spółka jest na granicy bankructwa czy ma nóż na gardle gdy dostępne informacje temu przeczą. To jest wprowadzanie świadome i celowe w błąd czyli manipulacja i stad KNF.
Jakoś jak wystawiłem zleconka i zacząłem zabawę brak chętnych do sprzedaży tej kiepskiej spółeczki. Ja inwestuje żywa gotówkę na poparcie wiary w tą spółkę wiec sprzedajcie mi swoje akcje na poparcie waszej teorii. Czekam