Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tonu nie zmieniłem ani na chwilę.
Pan 222 (444) zawsze twierdził, że zdrowe myślenie nie boli ( chociaż na takie nie stać wszystkich ) - moje wnioski leciały w eter bankiera ( wpisy istnieją do dziś) a tym wpisom miała się przyjrzeć KNF - zgodnie z ostrzeżeniami jednego z oskarżycieli :)) - niejakiego osobnika krisa. Jakoś nic nie stwierdzono, skoro klikam spokojnie do dziś, a tymczasem to Kunio ma ciepło w gaciach.
Ostatni wniosek to prosta analiza jasna i przejrzysta - nie jest pochwałą visiona ani zachętą do zakupów, bo tylko jełop może wpisami się sugerować. Vision w mojej ocenie nadal istnieje na parkiecie za sprawą koślawych przepisów. Ale jeśli ktoś poda mu rękę to czemu nie?