Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Znam Gieteka dość dobrze,siedziałem w tym papierze wielokrotnie i trche grosza zarobiłem.Pierwszy raz przejechałem się na nim w tym tygodniu.Dzisiaj wywaliłem 1/4 ze stratą 10% bo nie mam czasu na czekanie na "wyzerowanie kursu",po prostu potrzebuje gotówki na coś co przyniesie mi zysk.Prezes,czy wice prezes dał ciała maksymalnie.Ja pytam po co była ta gadka w tefałenia? Ludzie która spółka na 15 dni przed wynikami(choćby miały być bardzo złe)bębni o tym w tv? Albo ten kurs został uwalony na zamówienie albo wice to wyjatkowy jełop.Ja straciłem na tej 1/4 pięć tysiaków ale bardziej od tej kasy zabolała mnie forma i styl komunikowania się spółki z akcjonariatem.Przykro mi chłopaki z gtc ale już więcej was nie kupie!!!