Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
oj... Mietek... Mietek
... wczoraj średnia cena sesyjna była w okolicy 0,60-0,61, a to że kilka sztuk poszło wyżej... no cóż.... poszło i już... więc nie pisz, że ulica łykała jak pelikany po 0,62... tylko przeanalizuj sesję :-)
... wczoraj wolumen stanowił ok. 7-8% tego co w "wolnym" obrocie na rynku... prawie 3 mln akcji... więc jak wczoraj 3 mln akcji zmieniło właściciela po 0,6 - 0,61 PLN to nie po to ktoś kupował żeby teraz sprzedawać ze stratą... to robi się na koniec roku, a mamy początek :-)
... i na koniec Mieciu... spółka od kilku miesięcy w trendzie... jakimś tam... jak se weźmiesz linijke i ołóweczek... kreskę narysujesz wzdłuż osi X zogodnie z tym co wyznaczają ceny to zobaczysz o jakim to trendzie Mieciu mówię :-)
... wskaż mi to wsparcie Mieciu najbliższe... bo ja się nie znam i dla mnie jest to od wczoraj 0,59 - 0,60 PLN... a dla ciebie ile Mieciu?
... wczoraj Mieciu było się chwalić po ile sprzedałeś... bo jutro... no właśnie.... pozostaje jak sam napisałeś "pomyśleć..."
pozdr