Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zobacz jak TVN pokazywał w swoich wiadomościach te zamieszki z 11 listopada. Głównie swoje podpalone auto pokazywali, polsatowskiego spalonego auta nie mogli pokazać wiadomo konkurencja he he he. Myślałem sobie no teraz pokażą a gdzie tam nie chcieli coś wspomnieli, że inne stacje ucierpiały i to wszystko. Polsat bez problemu swój wóz pokazał spalony i wóz TVN !!! Raczej staram się być obiektywny ale co ja za to mogę, że widać jacy są stronniczy przygadują itd. A jak biznesowy jest program jak TVN generuje straty i jest spadek to raptem krótka wiadomość i koniec na innych suchej nitki nie zostawią. To nie jest przekaz na który się czeka. Zobacz jak mało mówili o wcześniejszej długoletniej dyrektor finansowej zapomniałem jak się nazywa nieźle nakręciła w tej firmie i cicho sza. A ryba psuje się od głowy. Co się TVN udało to te dekodery na kartę, żebym nie był taki stronniczy, no i oczywiście filmik na You Tube rurku ten stół jest u....... he he he. Dał plamę Durczok, he he he a może hrabia Durczok. Zaraz zaczęli ścigać tych co zamieścili film na you tube. Mieli wpadkę i co z tego za usuwanie tego filmu jeszcze bardzie się ośmieszyli. Jest to stronnicza TV takie jest moje odczucie i wiem, że mam rację. A zapomniałem powiedzieć te szkiełko czy jak to się zwie to już jest normalnie debilowaty program parę razy ogladałem bo taka była sytuacja w domu he he he ale dno totalne.