Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja uważam, że ta spółka do dobra inwestycja. Jeśli tylko gospodarka nasza i sąsiadów będzie sie kręcić, da zarobić. Zainteresowałem się nią jeszcze gdzieś w 2007 roku i przebrnąłem nawet przez kryzys, kiedy to ogłosili upadłość. Akcje miałem kupione po 3-4 zł, a potem w czasie urlopu, gdy nie kontrolowałem sytuacji wszystko sie rypsło, zleciało w końcu nawet chyba do 40 groszy. Nie było sensu sprzedawać, więc trochę dokupywałem, więc łatwo było uśrednić w dół. Ale ponieważ zapaść nie wynikała z kwestii fundamentalnych czyli z produkcji a błędnych decyzji (opcje walutowe) uznałem, że jak banki sie dogadają, to później nie będzie już szaleństw i większa kontrola. I - nie pamiętam juz kiedy - gdzieś po półtora roku, gdy akcje wskoczyły na ponad 4 zł - zarobiłem jak nigd, bo ok. 300%. Cena zakupu moich akcji wynosiła wtedy ok 1,2 zł. Mają zlecenia, w dłuższym terminie dobra inwestycja. W krótkim terminie też można próbować, ale trochę mała płynność. Uważam, że cena teraz jest całkiem dobra, więc po trochu dokupuję. Będzie dobrze. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.